Summit to Eat Jajecznica z serem 87 g
Suszona żywność
Zdjęcie


Produkt niedostępny w magazynie
Alternatywy dla produktu
Informacje o produkcie
To naczynie podróżne marki Summit to Eat jest bardzo praktyczne dzięki swojej wadze i rozmiarom. Nie stosuje się sztucznych konserwantów, co gwarantuje doskonały naturalny aromat. Ma również długi okres trwałości, do 7 lat. Dzięki technice liofilizacji, która działa jak suszenie liofilizacyjne, które konserwuje żywność i usuwa zdecydowaną większość wody, ale smak pozostaje świeży.
Zalety dania Summit to Eat jajecznica z serem:
- praktyczny, smaczny
- szybkie przygotowanie
- okres trwałości 7 lat
- bez konserwantów
Przygotowanie:
1. Oderwij krawędź torby
2. Wyjąć worek zawierający pochłaniacz tlenu (niepalny worek zawierający pochłaniający wilgoć tlenek żelaza)
3. Wlej gorącą wodę do worka i zamieszaj
4. Zamknąć torebkę i pozostawić zawartość do nawodnienia. Proces ten zajmuje mniej niż 10 minut
Tabela wartości odżywczych:
Wartość odżywcza |
|
na 100 g |
na porcję (87 g) |
Energia |
|
586 kcal |
469 kcal |
Białko |
38,5 g | 30,8 g | |
Węglowodany |
|
15,5 g |
12,4 g |
Z czego cukry |
|
6,2 g |
5 g |
Tłuszcze |
|
40 g |
32 g |
Skład:
- jajka (pasteryzowane całe jajka, olej słonecznikowy, odtłuszczone mleko w proszku, sok z cytryny. sól) (75%)
- sos serowy (mleko pełne, śmietana, cebula, ser Leicester, ser Cheddar, ser Mozzarella, olej rzepakowy, mąka kukurydziana, sól, pieprz biały)(25%)
Parametry
- Producent
-
Summit to Eat
- European Freeze Dry ApS
- Karlebyvej 81, DK-4070, Kirke Hyllinge, DÁNSKO
- sales@europeanfreezedry.dk
- https://www.europeanfreezedry.com/
- Masa
- 87 g
- Ilość porcji
- 1
- Rodzaje mięsa
- Bez mięsa
- Data ważności
- 7 lat
- Metoda przetwarzania
- Sypkie
- Wegetariańskie
- Tak
- Bezglutenowy
- Nie
- Okres gwarancji
- 2 lata
- Kod produktu
- 76016096
- EAN
- 5060138531222
O producencie
Summit to Eat to nowa marka, która powstała w wyniku rebrandingu znanej na całym świecie marki Mountain House w Europie. Od ponad 40 lat jest najpopularniejszym producentem odwodnionej żywności wśród podróżników, wędrowców, wczasowiczów i innych entuzjastów outdooru. Procesy i technologie produkcji nie uległy zmianie, wręcz przeciwnie, poszerzono asortyment potraw i poprawiono smak (nie glutaminianom!).