GSI Outdoors Glacier Stainless Base Camper Medium
Zestaw naczyń
Zdjęcie


Produkt niedostępny w magazynie
Alternatywy dla produktu
Informacje o produkcie
Zestaw zawiera dwa nierdzewne rondle, patelnię i dwie inteligentne pokrywki z perforacją do odprowadzania pary lub odcedzania wody, co docenisz szczególnie podczas przygotowywania makaronu lub warzyw.
Pokrywki są wyposażone w silikonowe osłony na kciuki dla wygodnej i bezpiecznej obsługi. Wszystkie uchwyty kontaktowe są chronione termoizolacyjnym silikonem, co zwiększa komfort podczas gotowania i przenoszenia gorących naczyń.
System nForm Destination umożliwia kompaktowe spakowanie całego zestawu do dołączonego pokrowca, dzięki czemu nie zajmuje on niepotrzebnie miejsca w plecaku lub w samochodzie. Idealny wybór dla trzyosobowych wypraw, które szukają niezawodnego i praktycznego wyposażenia kuchennego na kemping.
Zawartość opakowania:
- rondel 3 l
- rondel 2 l
- patelnia o średnicy 23 cm
- 2× perforowana pokrywka z silikonowym uchwytem
- opakowanie do przechowywania/transportu
Główne cechy:
- kompletny zestaw naczyń dla 3 osób – idealny na kemping i do gotowania na świeżym powietrzu
- wysokiej jakości stal nierdzewna – wysoka odporność i długa żywotność
- perforowane pokrywki – służą jako sitko do odcedzania wody
- silikonowe osłony na kciuki i uchwyty – bezpieczna i wygodna obsługa
- kompaktowe pakowanie – system nForm Destination dla oszczędności miejsca
- niska waga (1296 g) – odpowiednie również do przenoszenia w plecaku
- w zestawie praktyczny pokrowiec – łatwe przenoszenie i przechowywanie
Parametry
- Producent
-
GSI Outdoors
- GSI outdoors
- 1023 S Pines Road Spokane, WA USA 99206
- support@gsioutdoors.zendesk.com
- https://gsioutdoors.com
- Masa
- 1,3 kg
- Wymiary
- 21,3 × 21,3 × 14,5 cm
- Pojemność pojemnika
- 3000 ml
- Składany
- Nie
- Materiał
- Stal nierdzewna
- Okres gwarancji
- 2 lata
O producencie
Rok 1985. Grupa rodzeństwa wyrusza wzdłuż zachodniego wybrzeża do San Diego, gdzie zakłada GSI Outdoors. Zaczynają od kilku sztuk emaliowanych naczyń i powierzchownej wiedzy na temat ekwipunku kempingowego. Szybko jednak firma zaczyna się rozwijać i poświęca się projektowaniu, produkcji, sprzedaży i marketingowi coraz większej ilości outdoorowych naczyń, sztućców i akcesoriów kuchennych. Po pewnym czasie Don, Ian i Kathy Scott decydują się przenieść siedzibę do Spokane w stanie Waszyngton, gdzie się wychowali.














