Indiana Jerky Wołowina original 60 g
Mięso suszone
Beef original to jeden z najpopularniejszych i najsmaczniejszych produktów Jerky.
Informacje o produkcie
Indiana Jerky to suszona wołowina Original 60 g wyprodukowana według starych receptur przy użyciu najnowszych technologii. Wołowina Jerky to zdrowa przekąska bogata w białko. Minimalny okres przechowywania wynosi 12 miesięcy. Wewnątrz torby znajduje się poręczna wykałaczka. Oryginalna receptura z niepowtarzalnym europejskim smakiem pikantnego mięsa. Każde opakowanie zawiera pochłaniacz tlenu, który zachowuje smak i aromat bez żadnych negatywnych zanieczyszczeń przez cały okres przechowywania produktu.
Główne zalety Indiana Jerky 60 g:
- niska zawartość tłuszczu (2 g w 60 g produktu) i związana z tym niska zawartość cholesterolu
- wysoka zawartość białka
- suplement diety
- do bezpośredniej konsumpcji
- świetny smak
- zawsze pod ręką
- wykonane z najwyższej jakości surowców
- pakowane w atmosferze ochronnej N2,CO2
Składniki: mięso, sól kuchenna, sól z Morza Martwego, cukier, hydrolizat białka sojowego, ekstrakt drożdżowy, ocet winny, barwnik: karmel, dekstroza, pieprz, maltodekstryna, czosnek, aromat, aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Tabela wartości odżywczych:
Wartości odżywcze | 60 g |
Wartość energetyczna | 609 kJ |
Węglowodany | 0,6 g |
w tym cukry | 0,06 g |
Białko | 30 g |
Tłuszcze | 2 g |
z czego nasycone | 1 g |
Sól |
2,4 g |
Parametry
- Producent
- Indiana Jerky
- Masa
- 60 g
- Rodzaje mięsa
- Wołowina
- Okres gwarancji
- 2 lata
- Kod produktu
- 76026252
- EAN
- 8594055300182
O producencie
Indiana beef Jerky to suszone mięso produkowane według starych indyjskich receptur z wykorzystaniem najnowszych technologii, dostosowane do kubków smakowych Europejczyków. Indiana Beef Jerky to zdrowa przekąska o niskiej zawartości tłuszczu, wysokiej zawartości białka, niskiej zawartości cholesterolu i bardzo niskiej zawartości tłuszczu. Indiana beef Jerky zawiera podobno zdrowszy rodzaj soli K (zamiast NaCl KCl), która nie obciąża negatywnie organizmu nadmiarem sodu.