Kuchenka Unleaded Feather Stove od marki Coleman działa nawet w ekstremalnych warunkach.
Informacje o produkcie
Coleman to wiodący na świecie producent sprzętu kempingowego i sprzętu outdoorowego, w tym namiotów, latarni, pieców i śpiworów.
Marka Coleman powstała na samym początku ubiegłego wieku, kiedy w 1901 roku William C. Coleman wyprodukował kilka pierwszych sztuk przenośnych lamp naftowych. Rozdał lampy okolicznym rolnikom, wiedząc, że będą mogli za nie zapłacić dopiero wtedy, gdy je wypróbuje i tylko wtedy, gdy będą z nich w pełni usatysfakcjonowani.
Wydajna kuchenka benzynowa Unleaded Feather amerykańskiej marki Coleman została zaprojektowana do gotowania na świeżym powietrzu w każdych warunkach klimatycznych. Przy silnym wietrze, ale także doskonale sprawdzi się zimą i w ujemnych temperaturach. Wbudowana igła czyszcząca automatycznie utrzymuje kuchenkę w 100% sprawności. Łatwe uruchamianie kuchenki, bardzo dobra stabilność pojemników na palniku, składane nóżki zapewniające doskonałą stabilność całej kuchenki, to wszystko są świetne cechy funkcjonalne tej kuchenki.
Naciśnięcie przycisku na kuchence generuje impuls elektryczny, a powstała iskra zapala uwolniony gaz. To sprytne rozwiązanie eliminuje konieczność noszenia zapałek lub zapalniczki.
Krisztián Vadovszky jest członkiem zespołu kucharzy, którzy starają się inspirować innych do gotowania na świeżym powietrzu. W dzisiejszym artykule przedstawia trzy proste przepisy, które możesz wypróbować podczas swojej następnej wycieczki.
Oczywiście, można spakować kilka bułek i kawałek salami do worka i ruszać w drogę. To może być fajny plan na niedzielny wypad z rodziną, ale na dłuższą wędrówkę to raczej nienajlepszy pomysł.