Summit to Eat Pudding z kruszonką jabłkową 87 g
Pudding
- Metoda przetwarzania:
- Sypkie
Informacje o produkcie
To naczynie podróżne marki Summit to Eat jest bardzo praktyczne dzięki swojej wadze i rozmiarom. Nie stosuje się sztucznych konserwantów, co gwarantuje doskonały naturalny aromat. Ma również długi okres trwałości, do 7 lat. Dzięki technice liofilizacji, która działa jak suszenie liofilizacyjne, które konserwuje żywność i usuwa zdecydowaną większość wody, ale smak pozostaje świeży.
Korzyści z dania Summit to Eat:
- praktyczny, smaczny
- szybkie przygotowanie
- okres trwałości 7 lat
- bez konserwantów
Przygotowanie:
1. Oderwij krawędź torby
2. Wyjąć worek zawierający pochłaniacz tlenu (niepalny worek zawierający pochłaniający wilgoć tlenek żelaza)
3. Wlej gorącą wodę do worka i zamieszaj
4. Zamknąć torebkę i pozostawić zawartość do nawodnienia. Proces ten zajmuje mniej niż 10 minut
Tabela wartości odżywczych:
Wartość odżywcza |
|
na 100 g |
na porcję (87 g) |
Energia |
|
514 kcal |
447 kcal |
Białko |
8,5 g | 7,4 g | |
Węglowodany |
|
61,49 g |
53,5 g |
Z czego cukry |
|
30,3 g |
26,4 g |
Tłuszcze |
|
25,4 g |
22,1 g |
Skład:
- budyń (71%) (mleko, śmietana, proszek budyniowy)
- pieczone płatki owsiane (25%) (płatki, cukier, olej rzepakowy, miód)
- jabłka (3%)
- cukier
Parametry
- Producent
-
Summit to Eat
- European Freeze Dry ApS
- Karlebyvej 81, DK-4070, Kirke Hyllinge, DÁNSKO
- sales@europeanfreezedry.dk
- https://www.europeanfreezedry.com/
- Masa
- 87 g
- Ilość porcji
- 1
- Rodzaje mięsa
- Bez mięsa
- Metoda przetwarzania
- Sypkie
- Okres gwarancji
- 2 lata
- Kod produktu
- 76016100
- EAN
- 5060138531345
O producencie
Summit to Eat to nowa marka, która powstała w wyniku rebrandingu znanej na całym świecie marki Mountain House w Europie. Od ponad 40 lat jest najpopularniejszym producentem odwodnionej żywności wśród podróżników, wędrowców, wczasowiczów i innych entuzjastów outdooru. Procesy i technologie produkcji nie uległy zmianie, wręcz przeciwnie, poszerzono asortyment potraw i poprawiono smak (nie glutaminianom!).