Porównanie
| Trek’n Eat Włoski makaron z pesto z łososia | Travellunch Bezglutenowe risotto z kurczakiem 125 g | Travellunch Nasi Goreng bez laktozy 125 g | Adventure Menu Penne z białka świerszczy w sosie z fasolą, szpinakiem i oliwkami | Travellunch Paella bez laktozy 125 g | Lyo food Bigos 500g | Trek’n Eat Pikantny gulasz wołowy z makaronem | Summit to Eat Kurczak Fajita z ryżem | Lyo food Barley lentils risotto 500g | Lyo food Penne alla bolognese 370g | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() Produkt niedostępny w magazynie |
![]() W magazynie |
![]() Produkt niedostępny w magazynie |
![]() Produkt niedostępny w magazynie |
![]() Produkt niedostępny w magazynie |
![]() W magazynie |
![]() W magazynie |
![]() Produkt niedostępny w magazynie |
![]() W magazynie |
![]() W magazynie |
|
| Cena | 43,21 zł |
|
|
|
|
|
|
41,99 zł |
|
|
| Dostępność | Produkt niedostępny w magazynie | W magazynie | Produkt niedostępny w magazynie | Produkt niedostępny w magazynie | Produkt niedostępny w magazynie | W magazynie | W magazynie | Produkt niedostępny w magazynie | W magazynie | W magazynie |
| Producent | Trek’n Eat | Travellunch | Travellunch | Adventure Menu | Travellunch | Lyo food | Trek’n Eat | Summit to Eat | Lyo food | Lyo food |
| Rodzaje mięsa | Ryby i drób | Ryby i drób | Ryby i drób | Bez mięsa | Ryby i drób | Wieprzowina | Wołowina | Ryby i drób | Bez mięsa | Wołowina / Wieprzowina |
| Metoda przetwarzania | Sypkie | Sypkie | Sypkie | Sypkie | Sypkie | Sypkie | Sypkie | Sypkie | Sypkie | Sypkie |
| Wegetariańskie | ||||||||||
| Bezglutenowy | ||||||||||
| Masa | - | 125 g | 125 g | 160 g | 125 g | 53 g | 160 g | 213 g | 128 g | 95 g |
| Ilość porcji | - | 1 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 2 | 2 | 1 |
| Data ważności | - | 4 lata | 4 lata | - | 4 lata | 5 lat | 5 lat | 7 lat | 5 lat | 5 lat |
| Rodzaj kuchni | - | Włoska | Azjatycka | - | - | - | - | - | - | Włoska |
| Kolor | - | - | - | - | - | - | - | żółty | - | - |
| Kod produktu | - | 76013378 | 76013374 | - | 76013370 | - | - | - | - | - |









