Termos obiadowy Stanley CS o pojemności 940 ml z wystarczająco szeroką szyjką i podwójnymi ściankami z izolacją próżniową utrzyma ciepło potraw przez długi czas.
Informacje o produkcie
Legendarna amerykańska firmaStanley ® powstała w 1913 roku i od tego czasu udoskonala swój oryginalny legendarny produkt – termos. W tym czasie słynny wynalazca William Stanley Jr. wynalazł stalową butelkę izolacyjną - termos. Okazało się, że stal znacznie lepiej nadaje się do tego celu niż szkło stosowane do tej pory. W 1915 roku rozpoczęto masową produkcję próżniowych butelek izolacyjnych, dzbanków i kubków. W kolejnych latach produkt jest ulepszany do obecnej formy, a produkowanych jest znacznie więcej modeli.
Stanley ® zajmuje się produkcją i sprzedażą termosy, kubki termiczne i inny sprzęt do stołowania się poza domem.
Termos obiadowy Stanley CS 940 ml z serii Classic to idealne narzędzie dla tych, którzy lubią podróżować, wyjeżdżać na dłuższe wycieczki lub na różne wyprawy outdoorowe. Termoska został zaprojektowany specjalnie z myślą o żywności - utrzymuje ciepło do 20 godzin, a zimno do 24 godzin. Wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej i wyposażony w podwójne ścianki z izolacją próżniową. Solidna konstrukcja termosu zapewnia jego odporność na uderzenia, korozję i warunki atmosferyczne. Dla bezpiecznego przenoszenia termos posiada praktyczny uchwyt i szeroką zakrętkę ułatwiającą użytkowanie, która służy również jako miska na jedzenie. Kolejną zaletą jest to, że jest w 100% szczelny w każdej pozycji i można go wygodnie myć w zmywarce. Termos obiadowy Stanley utrzymuje żywność w optymalnej temperaturze przez naprawdę długi czas.
Główne zalety termosu na żywność Stanley CS:
praktyczny termos na żywność
utrzymuje ciepło do 20 godzin, a zimno do 24 godzin
idealny na długie podróże, wycieczki i wyprawy
wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej
praktyczny uchwyt
podwójne ścianki z izolacją próżniową
odporność na uderzenia, korozję i warunki pogodowe
Wolisz być w górach niż w domu, ale kiedy pokryje je biały puch, masz wrażenie, że Twój sezon się skończył? Jesteś w błędzie, ośnieżony teren nie należy tylko do skialpinistów. Rakiety śnieżne pozwolą Ci wrócić na szlak.
Nie chcesz już jeść na wycieczkach tylko zwykłych kanapek? Ugotuj sobie ciepły posiłek nawet na łonie natury! Co ze sobą zabrać i na co zwrócić uwagę, to wszystko znajdziesz w dzisiejszym artykule.
Krisztián Vadovszky jest członkiem zespołu kucharzy, którzy starają się inspirować innych do gotowania na świeżym powietrzu. W dzisiejszym artykule przedstawia trzy proste przepisy, które możesz wypróbować podczas swojej następnej wycieczki.